Ett prideflak är ett måste om ni tänkt att delta i Pride Parade i Stockholm. På https://gopride.se/, kan ni hitta egna prideflak att hyra. Go Pride vänder sig till er företagare eller organisationer som vill vara med i paraden i sommar. Ett prideflak är det bästa sättet att åka runt den sträckan som paraden är. När ni hyr ett flak så kommer det även med flera olika alternativ till detta. 

Ni kan välja att ha olika sorters högtalarpaket, mixerbord, mikrofoner och så vidare, om det är så att ni vill spela musik, sjunga eller göra annat på ert prideflak. I hyran ingår dels ett flak på en lastbil, en chaufför, drivmedel, samt städningen efteråt. Om ni väljer att ha högtalare och mixerbord så kan ni även få med en egen ljudtekniker.

Gå med i Pride på ett flak

Pride i Stockholm har varit en grej i 20 år och du kan nu vara med och ha ett eget prideflak genom att hyra ett. Om ni väljer att hyra ett prideflak genom Go Pride så antar ni även deras värdegrunder och ordningsregler. Med ert flak kan ni sedan vara med i paraden, som brukar vara 4 km lång.

Delta i en folkfest utan dess like! Denna parad brukar gå av stapeln i slutet av sommaren, och det är en parad som återkommer år, efter år. Se till att du och din förening eller ditt företag är med i år och visar upp er. Hyr flak för Pride på https://gopride.se/ nu!