​Har du ett företag eller en verksamhet, där det packas en hel del? Då kan du komma att behöva förpackningstejp! Kanske även rätt sorts påsar som tillsammans med en bra förpackningstejp gör att varorna blir väl skyddade. Det finns en mängd olika förpackningstejper ute på marknaden, som benämns som gaffatejp eller silvertejp. 

Det kan vara stor skillnad på deras kvalitet. En tejp som används för förpackning är viktigt att den håller! Lossnar det under frakt, så kan det sluta tråkigt, för både er och eran kund. Om ni vill ha en annorlunda tejp, så kan ni köpa förpackningstejp med eget tryck. Då kan ni samtidigt göra reklam för ert företag. Du kan ha en egen logo, egen text eller välja egna färger! Låt fantasin flöda när du väljer tejp för förpackning!

Olika sorters förpackningstejper

Det finns olika sorter med förpackningstejp, så som om de är dubbelhäftande, enkelhäftade, hur många meter per rulla, med färg, helt transparent och så vidare. Beroende på vad ni vill förpacka eller använda er tejp till så kan ni välja mellan dessa olika. Det finns mattejp, som fungerar att bygga ihop mässmontrar med, det finns vävtejp som du kan ha inom industrin och det finns ren packtejp, som fungerar tillsammans med olika sorters packpåsar.

 Beställ din packtejp och passa på att ta flera rullar samtidigt. Kombinera det med packpåsar med eget tryck och du kan packa alla dina varor som du ska skicka till kunder på ett mycket bra sätt.​​